Amberboom afscheiding

U zoekt een natuurlijke Amberboom afscheiding, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte afscheiding, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Amberboom

Amberboom afscheidingDe bladverliezende amberboom (Latijnse plantnaam Liquidambar styraciflua) staat bekend om zijn prachtige herfstkleuren. Afhankelijk van de temperaturen in de herfst lopen de kleuren van de amberboom uiteen van geeloranje tot wijnrood. In het voorjaar en de zomer is het puntige blad van de amberboomfrisgroen.

Als afscheiding zie je de amberboom niet vaak in tuinen, terwijl hij als afscheiding een prachtige blikvanger voor je tuin is.

Bekijk onze Amberbomen
Of bezoek een verkooppunt

Amberboom afscheiding

Onze afscheiding, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte afscheiding van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle afscheiding gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de v voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De afscheiding groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen