Kant en klare afscheiding

U zoekt een natuurlijke kant en klare afscheiding, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Uw kant en klare afscheiding, voor uw privacy

QuickHedge is een volgroeide kant en klare haag die overal geplant kan worden. Hierdoor wordt direct een volwassen, dichte, volgroeide haag geplant. QuickHedge bestaat uit haagelementen van één meter en is in een breed assortiment verkrijgbaar.

Bekijk onze kant en klaar privacy oplossingen
Of bezoek een verkooppunt

Kant en klaar haag

Direct een natuurlijke afscheiding

Mensen voelen zich niet alleen beter in een groene omgeving, ze functioneren er ook beter. QuickHedge is hiermee het antwoord op alle dode, niet natuurlijke afscheidingen. Het voordeel van een houten afscheiding, namelijk direct privacy, heeft QuickHedge immers ook. Maar een natuurlijke afscheiding heeft veel meer voordelen. Het is een filter voor fijnstof dat in elk woongebied aanwezig is, het bindt CO2, het dempt geluid en het is een prima leefomgeving voor allerlei vogels, kleine dieren en insecten. QuickHedge brengt een stukje natuur terug in onze verstedelijkte leefomgeving.

Bekijk ons hele assortiment