Onderscheidende eigenschappen

Waar kiest u voor?

Bij de keuze van een erfafscheiding gaat u niet over één nacht ijs. Het is een keuze voor jaren. Het is een beeldbepalend element waar u (en de buitenwereld) jaren tegenaan kijkt. U mag er dus een grote ‘feel good’ factor van verwachten. De keuze is aan u. Het is een kwestie van smaak, maar ook aspecten als onderhoud, kosten en de manier waarop uw tuin of project worden gebruikt, wegen mee. Allerlei zaken om bij de aanschaf al rekening mee te houden. Quickhedge kant-en-klaar hagen zijn uniek en onderscheidend. Onze klanten beoordelen onze hagen vooral op twee belangrijke punten heel positief:

  1. Het is een levende, beeldschone, oersterke, puur natuur erfafscheiding 'voor het leven'
  2. Het unieke QuickHedge concept zorgt letterlijk binnen één dag al voor privacy.


Als deze factoren voor u van belang zijn, zit u bij ons ronduit goed! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om te kiezen voor QuickHedge kant-en-klaar haag.

Privacy in een dag met en QuickHedge kant en klaar haag

De belangrijkste voordelen van een QuickHedge kant-en-klaar haag op een rij:

Kortom, een MOOIERE afscheiding is nauwelijks denkbaar!

Onder het maaiveld gebeurt het

Een van de belangrijkste aspecten die de kwaliteit van QuickHedge kant-en-klaar hagen waarborgen vindt onder het maaiveld plaats, IN de bodem. Planten en struiken spreiden hun wortels van nature breed uit. De hagen worden regelmatig met grote precisie ondersneden door een vlijmscherp U-vormig mes onder de hagen door te trekken. Zo ontstaat een compacte, goed vertakte wortelkluit. Om er zeker van te zijn dat dit wortelondersnijden nauwkeurig gebeurt, wordt hier GPS-techniek ingezet. In de kluit die zo ontstaat, zitten zeer veel haarwortels die de opname van vocht en voeding uit de bodem mogelijk maken. Zo krijg je dus oersterke, gezonde en florerende hagen!

kwaliteit van QuickHedge kant-en-klaar hagen      kwaliteit van QuickHedge kant-en-klaar hagen

Het Geheim van Onze Kwaliteit

Het Geheim van Onze Kwaliteit