The QuickHedge Team

Het QuickHedge teamBij QuickHedge werken toegewijde groenliefhebbers. Zowel binnen op kantoor als buiten in de kwekerij staan zij klaar voor onze klanten: particulieren, ondernemers, hoveniers, parkbeheerders, gemeenten en evenementenorganisatoren in heel Europa. Ieder vanuit hun eigen rol, allemaal met een écht groen hart.

Op kantoor
Peter Bongers, Bas Verbrugge en hun side-kick Yvette nemen het management voor hun rekening. Daarbij horen ook verkoop, transport, marketing en customer service, dus grote kans dat je één van hen aan de telefoon krijgt als je belt naar ons kantoor. Peter en Bas zijn daarnaast regelmatig tussen hun hagen te vinden. Want dat blijft de plek waar zij het beste aanvoelen wat nodig is voor de teelt en wat leeft onder medewerkers.
En in de buitenlucht borrelen de beste bedrijfsideeën op!

In de kwekerij
In onze kwekerij gebeurt het. Daar werken vijf groenspecialisten samen met geavanceerde GPS-technologie aan de meest nauwkeurige teelt. Voorman Rob houdt overzicht en weet met meer dan 25 jaar ervaring álles van rooien, snoeien en bemesten. In zijn team zitten groen- en tractorliefhebber Bart en onderhoudsspecialisten Jan, Peter en Joris, die zich bezighouden met aanplanten, aanbinden, snoeien en bemesten. Peter is daarbij ook de man die je moet hebben voor het laden van vrachtwagens.

Vragen? Neem gerust contact met ons op: 

Peter Bongers

Owner

Peter Bongers

[email protected]
+31 (0)492 32 14 42

Bas Verbrugge

Sales and advise

Bas Verbrugge

[email protected]
+31 (0)6 41 44 90 22

Yvette van der Ven

Customer servicve

Yvette van der Ven

[email protected]
+31 (0)492 32 14 42