Customer Service

Onze klant staat centraal in alles wat we doen.

QuickHedge mag dan haar 880.000 planten 24/7 vertroetelen, onze klant staat centraal in alles wat we doen. Onze customer Service komt tot uiting op drie manieren:

1) marketing en ondersteuning van de verkoop aan onze klanten
Verkopen staat voor QuickHedge voor adviseren, luisteren en meedenken. Een ‘verkoop’ is pas geslaagd als de hagen goed zijn aangeplant, en staan te schitteren op hun eindbestemming. Wij zijn pas happy als onze klanten dat zijn. We werken hard aan informatie - materialen, zowel online als offline, trainen verkoopteams van onze partners, exposeren waar mogelijk en staan altijd open voor gezamenlijke activiteiten. QuickHedge gaat een A-merk worden, en daaraan werken we graag samen met onze klanten.

2) zorgvuldig en alert reageren en anticiperen op klantvragen
Samen met onze partners de eindklant verwerven en tevreden stemmen, dat is onze doelstelling. Daartoe staan wij 24/7 tot uw beschikking. ‘Kan niet’ kennen we niet en ‘duurt even’ al evenmin. QuickHedge wil succesvol zijn door snel en alert achter de klanten te staan, en alle denkbare support te bieden. En, als we eens een steek laten vallen, de kans krijgen die snel te herstellen!

3) meedenken met de eindklant, als verlengstuk van onze klanten.
In elke situatie worden wij er het liefst zo vroeg mogelijk bij betrokken. Samen met de klant, de architect, de hovenier, de projectmanager, voor QuickHedge dagelijkse kost. Wij gaan nooit voor de snelle deal, altijd voor tevreden klanten op de lang termijn. Uiteindelijk is mond tot mond reclame het hoogste goed in succesvolle marketing! Dus, u bent uitgenodigd om ons, in welke fase van een project dan ook, vrijblijvend te betrekken in uw planning.

klantenservice QuickHedge Privacy in een dag met en kant en klaar haag