Over QuickHedge

Fijn dat wij elkaar hier, op de website van QuickHedge kant-en-klaar hagen, ontmoeten. Wie weet delen we dezelfde passie: voor groen, voor mooie tuinen, voor de natuur. Die passie bracht mij, Peter Bongers, er in 2004 toe, mijn ervaring als boomkweker in te zetten om mijn droom te verwezenlijken: het realiseren van een bijzonder product met een unieke, krachtige uitstraling. Dat werd de QuickHedge kant-en-klaar haag. Een naam die inmiddels staat voor een succesvol bedrijf, met vele honderden tevreden klanten in heel Europa. Mag ik niet zonder trots zeggen.... 

Bijzondere eigenschappen

Steeds meer tuinarchitecten, hoveniers, en tuinliefhebbers kiezen voor de bijzondere eigenschappen van QuickHedge kant-en-klaar hagen. Kiezen voor levend ‘groen’, in plaats van kil steen, hekwerk of hout. Weten de combinatie van topkwaliteit en ‘privacy binnen een dag’ te waarderen. Want het is toch ronduit jammer, en onnodig, dat u als trotse eigenaar van een nieuwe of verbouwde tuin, terras, zwembad, zwemvijver, patio of parkeergelegenheid jarenlang ‘in het zicht’ zit, omdat het nu eenmaal jaren duurt voordat een haag mooi volgroeid is.

Ruim 26 variëteiten kant-en-klaar hagen

Wie kiest voor mooi, weelderig groen als erfafscheiding of privacy versterkend decorelement, kan kiezen uit maar liefst 26 soorten QuickHedge kant-en-klaar hagen. Die hagen worden op de best denkbare grond in Noord-Brabant gekweekt en opgevoed door toegewijde vakmensen. Na gemiddeld 6 jaar zijn de hagen volgroeid, oersterk, vakkundig in vorm gesnoeid en in de kracht van hun leven. Pas dan zijn zij geschikt voor levering aan de klant. Om vervolgens binnen een dag te zorgen voor de ultieme privacy. Het enige dat een hovenier hoeft te doen is een sleuf graven. En de QuickHedge hagen, geleverd in elementen van een meter breed, aan te planten. Succes verzekerd! 

Graag laten we u hier ervaren waar QuickHedge voor staat, en wat we in huis hebben om zowel groenprofessionals als tuinliefhebbers optimaal van dienst te zijn. Een ding is zeker: als u blij bent, zijn wij het ook. 

Over QuickHedge