Acer campestre heg

U zoekt een natuurlijke Acer campestre heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Acer campestre kwekerij

Acer campestre hegDe Acer campestre (veldesdoorn) is een lichtgroene bladverliezende heg, met een mooie felgele herfstkleur. Op de oudere takken vormt zich een mooie opvallende kurklaag.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Acer campestre hagen en daarnaast hebben we 25 andere soorten heggen.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De Acer campestre is geschikt voor zowel een zonnige als schaduwrijke omgeving. De Acer campestre is windbestendig en bestand tegen luchtverontreiniging en strooizout. De heg verdraagt snoeien probleemloos het gehele jaar door.

Bekijk onze Veldesdoorn heg
Of bezoek een verkooppunt

Acer campestre heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hegen