Amberboom heg

U zoekt een natuurlijke Amberboom heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat. QuickHedge is specialist in kant-en-klaar heggen.

Liquidambar styraciflua kwekerij

Amberboom hegDe bladverliezende amberboom (Latijnse plantnaam Liquidambar styraciflua) staat bekend om zijn prachtige herfstkleuren. Afhankelijk van de temperaturen in de herfst lopen de kleuren van de amberboom uiteen van geeloranje tot wijnrood. In het voorjaar en de zomer is het puntige blad van de amberboomfrisgroen.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Liquidambar styraciflua hagen en daarnaast hebben we 25 andere soorten heggen.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

Als heg zie je de amberboom niet vaak in tuinen, terwijl hij als heg een prachtige blikvanger voor je tuin is.

Bekijk onze Amberbomen
Of bezoek een verkooppunt

Amberboom heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen