Cornus mas heg

U zoekt natuurlijke Cornus mas heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Gele cornus kwekerij

Cornus mas hegDe Gele Cornus mas (Cornus mas heg) is een bladverliezende heg. Deze frisgroene robuuste heg gedijt op elke bodem maar heeft een voorkeur voor kalkrijke grond.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Gele cornus hagen en daarnaast hebben we 25 andere soorten heggen.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De Cornus mas bloeit rijkelijk op het kale hout vanaf februari tot april. De kleine bloemen kleuren de heg massaal geel. Aan het einde van de zomer krijgt de Cornus mas rode eetbare bessen.

Bekijk onze Kornoelje heg
Of bezoek een verkooppunt

Cornus mas heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen