Elaeagnus ebbingei heg

U zoekt natuurlijke Elaeagnus ebbingei heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Elaeagnus ebbingei kwekerij

Elaeagnus ebbingei hegDe groenblijvende heg Elaeagnus ebbingei (Olijfwilg hagen) is bekend vanwege zijn grijsbladige leerachtige bladeren. De Elaeagnus ebbingei bloeit wit in juni/juli mits hij niet regelmatig gesnoeid wordt. De elaeagnus ebbingei is te bestellen bij onze kwekerij. 

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Elaeagnus ebbingei hagen en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De Elaeagnus ebbingei kan in de zon en halfschaduw doet het op elke grond maar het best op droge zoute grond.

Bekijk onze Olijfwilg heg
Of bezoek een verkooppunt

Elaeagnus ebbingei heg width=

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen