Hedera hibernica heggen

U zoekt natuurlijke Hedera hibernica heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Hedera hibernica kwekerij

Klimop hegHedera hibernica heggen (Ierse klimop heg) zijn sterke klimplanten, die weliswaar iets minder winterhard is dan gewone klimop. Typisch is het blad dat minder diep gelobd is dan bij andere soorten. De nerven zijn erg licht van kleur. Hij bloeit in september en oktober. Hedera hibernica is in de groeiperiode lichtgroen van blad, in de winter kleurt hij ietwat rood.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Hedera hibernica en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De Hedera hibernica kant en klaar heg van QuickHedge zit gevlochten in een betongaas met een omgekeerde V-vorm. Bovenin dus smal, onderin breed van vorm. Hierdoor is het Hedera hibernica hegelement zeer stevig. Bij windgevoelige gebieden adviseren wij de kant en klare klimop schermen per 3 hegelementen 1 set palen, deze zijn eveneens bij QuickHedge verkrijgbaar.

Bekijk onze Klimop heggen
Of bezoek een verkooppunt

Hedera hibernica heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen