Hedera hibernica heg

U zoekt natuurlijke Hedera hibernica heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Hedera hibernica heg

Klimop hegHedera hibernica (Ierse klimop heg) is een sterke klimopvariant, die weliswaar iets minder winterhard is dan gewone klimop. Typisch is het blad dat minder diep gelobd is dan bij andere soorten. De nerven zijn erg licht van kleur. Hij bloeit in september en oktober. Hedera hibernica is in de groeiperiode lichtgroen van blad, in de winter kleurt hij ietwat rood.

De Hedera hibernica kant en klaar heg van QuickHedge zit gevlochten in een betongaas met een omgekeerde V-vorm. Bovenin dus smal, onderin breed van vorm. Hierdoor is het Hedera hibernica hegelement zeer stevig. Bij windgevoelige gebieden adviseren wij per 3 hegelementen 1 set palen, deze zijn eveneens bij QuickHedge verkrijgbaar.

Bekijk onze Klimop heggen
Of bezoek een verkooppunt

Hedera hibernica heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen