Hydrangea anomala petiolaris hagen

U zoekt natuurlijke Hydrangea anomala petiolaris hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Hydrangea anomala petiolaris kwekerij

Hydrangea anomala petiolaris hagenDe bladverliezende heg Hydrangea anomala petiolaris (klimhortensia hagen) geeft grote heldere witte bloemschermen in de maanden juni, juli, augustus, soms heeft de heg een nabloei in oktober, in de winter zijn de bruin opgedroogde bloemen ook zeer decoratief.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Hydrangea anomala petiolaris hagen en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De Hydrangea anomala petiolaris is geschikt voor elke grondsoort. En uitermate geschikt voor tuinen op de noord of oostzijde aangezien de Hydrangea anomala petiolaris van een standplaats van halfschaduw/schaduw houdt. Deze haag is winterhard. In het voorjaar de Hydrangea anomala petiolaris licht snoeien en wat bemesting geven.

Bekijk onze Klimhortensia
Of bezoek een verkooppunt

Hydrangea anomala petiolaris hagen

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen