Ilex meserveae hagen

U zoekt natuurlijke Ilex meserveae hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Ilex meserveae kwekerij

Ilex meserveae hagenQuickHedge heeft zowel de Ilex meserveae Blue Maid als de Ilexe meserveae Blue Prince in het kant en klaar heggen assortiment. De Ilex meserveae Blue Maid geeft rode bessen in de maanden oktober/ november.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Ilex meserveae hagen en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De Ilex meserveae Blue Prince is een mannelijke Hulst haag (bestuiver van de vrouwelijke Ilexmeserveae Blue Maid) en deze ontwikkelt dus geen bessen.

Bekijk onze Hulst hagen
Of bezoek een verkooppunt

Ilex meserveae hagen

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen