Kant-en-klare haag


Een mooie haag is de perfecte afwerking voor iedere tuin. Meer privacy, meer groen en vooral: veel sfeer. Het groeien van een haag is een tijdrovende klus. Het liefste willen tuineigenaren direct al van het eindresultaat genieten, terwijl een goede heg jarenlang de tijd nodig heeft voordat hij daadwerkelijk genoeg privacy biedt. Dat probleem verhelpen wij door een kant-en-klare haag te kweken. Wil je graag een kant-en-klare haag kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bij QuickHedge helpen wij je graag verder.

Hoe werkt een kant-en-klare heg?

Een kant-en-klare heg wordt zorgvuldig gekweekt op ons eigen terrein. Gemiddeld nemen wij zes jaar de tijd om een heg te laten groeien, waardoor deze al op volle sterkte is voordat hij overgeplant wordt. Onze vakmensen zorgen voor de juiste omstandigheden, van voldoende humus in de grond tot professionele snoeibeurten. Hierdoor ontstaat er een sterke haag met een uitgebreid wortelnetwerk. Dit maakt het overplanten van de heg makkelijker en zorgt ervoor dat deze direct door blijft groeien in de nieuwe tuin.

Hoe gaan wij te werk met onze kant-en-klaar heggen? Simpel, wij leveren deze heggen in elementen van één meter breed. Klimmende planten worden kant en klaar in een frame geleverd. Deze elementen worden door de hovenier in een gleuf geplaatst, waarna de haag moeiteloos verder groeit.

De hovenier plaatst de kant en klaar heggen binnen één dag. Dit is inclusief het graven van een gleuf en het verzorgen van de net geplaatste hagen. Binnen een uur lukt het de groenprofessionals om tot wel 20 meter aan beplanting te plaatsen. Zo wordt dus ook een grote tuin van een complete omheining voorzien, zelfs binnen één dag. Het is deze snelheid die de kant-en-klaar heggen van QuickHedge zo geliefd maakt bij tuinarchitecten en andere professionals.

Op onze site kun je een offerte aanvragen voor kant-en-klare hagen. Het leveren en plaatsen van de hagen wordt door een van onze partners verzorgd. Dat zijn stuk voor stuk gedreven groenprofessionals die onze hagen vakkundig aanplanten.

QuickHedge is een volgroeide kant en klare haag die overal geplant kan worden. Hierdoor wordt direct een volwassen, dichte, volgroeide haag geplant. QuickHedge bestaat uit haagelementen van één meter en is in een breed assortiment verkrijgbaar.

Bekijk onze kant en klaar privacy oplossingen
Of bezoek een verkooppunt

Kant en klare haag

De juiste kant-en-klare heg voor iedere tuin

Iedere tuin vraagt weer om andere planten. De ligging, de grond en de stijl van de tuin hebben allemaal invloed op het gewenste eindresultaat. Daarom is het fijn wanneer je de keuze hebt uit verschillende kant-en-klaar heggen. Misschien ben je op zoek naar een haag die ook in de winter groenblijvend is, zodat de tuin er zelfs in de koudste maanden sfeervol uitziet. Ook heggen met bloemen horen bij de mogelijkheden, waarmee je iedere tuin net wat meer kleur geeft.

De breedte van de heggen is vrijwel universeel. Ze hebben een mooie dikte die voor voldoende afscherming zorgt. De hoogte van de kant-en-klare heggen is wel te personaliseren. De maximale hoogte is afhankelijk van het gebruik van een frame. Een haag met frame met klimmende beplanting kan met een maximale hoogte van 1,8 meter geleverd worden. Zonder frame is de maximale hoogte 2 meter. Wil je juist een lagere kant-en-klaar heg plaatsen om een tuin in verschillende zones op te delen? Dat is natuurlijk mogelijk.

Twijfel je welke kant-en-klaar haag de beste keuze is voor een tuinproject? Dan staan wij natuurlijk klaar met advies. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij precies welke situatie om welke haagsoort vraagt. Zo kijken we of Laurier, Klimop of misschien een Conifeer de beste keuze is voor jouw situatie. Ook de meer exotische planten horen bij de opties, soms voorzien van kleurrijke bessen of bloemen. Voor welke variant je ook kiest: je bent ervan verzekerd dat de haag bij levering al mooi in vorm is gesnoeid. Dat maakt de plaatsing van de nieuwe kant-en-klaar heg net wat makkelijker.

Bekijk ons hele assortiment