Groenblijvende haag

Met een haag creëer je privacy in iedere tuin. Zo heb je alle ruimte om van jouw eigen buitenruimte te genieten én van volledige privacy. Wil je ook in de winter zeker zijn van deze extra beschutting? Kies dan voor een groenblijvende haag. Bij QuickHedge heb je de keuze uit verschillende hagen die het hele jaar door hun groene kleur behouden. Zo blijft de tuin sfeervol en uitnodigend, ook in de koudere maanden van het jaar. Het is niet voor niets dat talloze hoveniers en tuinarchitecten voor de groenblijvende hagen van QuickHedge kiezen.

Bij QuickHedge vinden wij het altijd belangrijk om met zorg en aandacht te werken. Daarom telen wij onze hagen met veel humus in de grond en daarmee zorgen wij voor een sterk wortelstelsel. Zo zijn de heggen al vanaf het eerste moment bijzonder sterk. Twijfel je welke groenblijvende haag de juiste keuze is voor een project? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en helpen om de juiste haag te vinden voor iedere tuin.

Groenblijvende haag van QuickHedge

Bij QuickHedge ben je verzekerd van een haag die makkelijk te onderhouden is en direct voor een mooi effect zorgt. Je hoeft namelijk niet te wachten tot deze volgroeid is, want wij kweken de hagen direct op complete haagelementen. Dankzij deze methode werken wij ook bijzonder snel. Binnen een uur kan een groenprofessional al 20 meter aan heggen plaatsen, zodat iedere tuinrenovatie soepel verloopt. Onze groenblijvende heggen zijn bovendien geschikt om het hele jaar te planten. Zo kun je dus ook bij ons terecht voor tuinrenovaties die in de winter plaatsvinden. Met meer dan 26 soorten hagen, verkrijgbaar in verschillende hoogtematen, is er altijd een geschikte haag voor iedere tuin.

Groenblijvende haag kopen?

Indien je interesse hebt in een groenblijvende haag, vraag dan op de haagpagina van de haag zelf een offerte aan (zie lijst hieronder). Wij kweken de kant-en-klaar hagen, het leveren en plaatsen van de hagen wordt door één van onze partners verzorgd. Dat zijn stuk voor stuk gedreven groenprofessionals die onze hagen vakkundig aanplanten.

De onderstaande hagen zijn allemaal groenblijvend:

Groenblijvende haag met weinig onderhoud

Niet iedereen is gezegend met groene vingers. Het is bovendien altijd prettig wanneer een tuin weinig onderhoud nodig heeft. Die zekerheid kun je bieden met een groenblijvende heg. Een heg is er niet alleen om de tuin sfeer te geven, maar heeft ook een praktische functie. Daarom wil je dat deze zo lang mogelijk mooi blijft, zonder al te veel onderhoud. Gelukkig ben je bij QuickHedge aan het juiste adres voor een groenblijvende haag met weinig onderhoud. Welke stijl of sfeer je ook naar op zoek bent, wij hebben altijd een heg die bij jouw situatie past.

Wat denk je bijvoorbeeld van een kant en klare klimop? Deze plant groeit vrijwel vanzelf en vraagt niet om een bepaalde grondsoort of voeding. Ook verschillende soorten Hulst zijn ideaal wanneer je zoekt naar een makkelijk te onderhouden haag die groenblijvend is. Het enige wat je moet doen is de haag snoeien aan het einde van de zomer. De Ligusterhaag staat ook bekend als een sterke plant die weinig onderhoud nodig heeft. Aan het einde van een harde winter verliest de plant mogelijk wat bladeren, maar deze groeien ook in een mum van tijd weer aan. Zo geniet je altijd van een volle haag die veel privacy biedt.

Vergeet ook Sparren en Coniferen niet wanneer je een groenblijvende haag gaat uitkiezen. Zo is de Fijnspar groenblijvend, net als de Levensboom. Deze plantsoorten zijn in verschillende kleuren te vinden, van smaragdgroen tot grijsgroen. Het mooie aan deze groenblijvende hagen is dat ze snel groeien en vrijwel geen verzorging nodig hebben. De hovenier hoeft ze hooguit eens per jaar te snoeien om de heg in toom te houden. Een mooi pluspunt: deze heggen geven een heerlijke dennengeur af.

Groenblijvende haag met bloemen

Een groene heg staat modern, strak en geeft kleur aan een tuin. Ben je op zoek naar nog iets meer kleur? Dan is het altijd een goed idee om voor een groenblijvende haag met bloemen te kiezen. Deze hagen staan jaarlijks enkele weken tot maanden in bloei. Zo geniet je in de zomer van sfeervolle bloemen, terwijl je in de winter verzekerd bent van een strakke groene haag. Wilt je weten welke bloeiende haag groenblijvend is en tegelijkertijd ook prachtige bloemen krijgt? Bij QuickHedge hebben we verschillende opties.

Zo zijn er hagen die subtiele bloemen krijgen, waaronder de Olijfwilg. De combinatie van grijsgroene bladeren en kleine witte bloemen is prachtig en zorgt voor subtiele kleur in de tuin. Ben je juist op zoek naar bloemen die direct in het oog springen? Dan is de Sterjasmijn misschien wat bij je past. Deze groene haag vult zich in de zomer met talloze witte bloemen. Deze geven ook nog een heerlijke geur af, voor extra veel sfeer in de tuin.

In ons aanbod zijn er ook groenblijvende hagen die bloemen krijgen. De manier waarop ze gesnoeid worden bepaalt of de haag daadwerkelijk in bloei komt te staan. Dat geldt voornamelijk voor de verschillende Laurierhagen. Deze krijgen een beperkte hoeveelheid bloemen, waardoor ze voor subtiele kleur zorgen. Komen er wel bloemen in de heg te staan? Dan geniet je van een prachtig contrast tussen de donkergroene bladeren en de witte bloemen.

Bekijk onze kant en klaar privacy oplossingen
Of bezoek een verkooppunt

Groenblijvende haag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk ons hele assortiment hagen