Groenblijvende haag

U zoekt een natuurlijke groenblijvende haag, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Uw groenblijvende haag, voor uw privacy

De meeste mensen geven voorkeur aan een groenblijvende, of wintergroene, haag omdat ze erg gesteld zijn op hun privacy, het gehele jaar door. Een bladverliezende haag verliest, zoals de meeste heesters en bomen, haar blad in de herfst. En daarmee haar mooie groen kleur. Groenblijvende hagen behouden dus het hele jaar hun groene kleur en voorkomen daarmee inkijk in uw woning zowel in de zomer als in de winter.

Daarnaast speelt uw smaak een rol: de gewenst look & feel. Gaat u voor het frisse, meer lichte, groen van thuja? Of valt u voor het sfeervolle, diepe groen van een hulst of taxus. Bekijk hier ons aanbod groenblijvende, wintergroene kant-en-klaar hagen.

Bekijk onze kant en klaar privacy oplossingen
Of bezoek een verkooppunt

Groenblijvende haag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk ons hele assortiment