Liquidambar styraciflua hagen

U zoekt natuurlijke Liquidambar styraciflua hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Liquidambar styraciflua kwekerij

Liquidambar styraciflua haagAls groenprofessional kun je de bladverliezende haag Liquidambar styraciflua (Amberboom) kopen. Deze heeft een zeer mooie herfstkleur. In de zomer frisgroen en in de herfst, afhankelijk van de temperaturen, kleurt de Liquidambar styraciflua geeloranje tot wijnrood.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Liquidambar styraciflua en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De haag geeft een grillig winterbeeld en laat mooie kurklijsten op de takken zien. Liquidambar styraciflua verdraagt de zon goed en groeit het beste op een humusrijke grond. Snoeien kan het hele jaar door.

Bekijk onze Amberbomen
Of bezoek een verkooppunt

Liquidambar styraciflua hagen

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen