Liquidambar styraciflua hagen

U zoekt natuurlijke Liquidambar styraciflua hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Liquidambar styraciflua

Liquidambar styraciflua haagDe bladverliezende haag Liquidambar styraciflua (Amberboom) heeft een zeer mooie herfstkleur. In de zomer frisgroen en in de herfst, afhankelijk van de temperaturen, kleurt de Liquidambar styraciflua geeloranje tot wijnrood.

De haag geeft een grillig winterbeeld en laat mooie kurklijsten op de takken zien. Liquidambar styraciflua verdraagt de zon goed en groeit het beste op een humusrijke grond. Snoeien kan het hele jaar door.

Bekijk onze Amberbomen
Of bezoek een verkooppunt

Liquidambar styraciflua hagen

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen