Taxus haag

U zoekt een natuurlijke Taxus haag, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Taxus baccata kwekerij

Taxus haagTaxus baccata is een wintergroene haag meteen chique uitstraling en kunnen we kant en klaar leveren vanuit onze kwekerij. Taxus behoort tot de coniferen familie maar heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zijn mooie donkergroen/blauwe kleur en rode bessen zijn een mooie verschijning in zowel de zomer als de winter. Het voordeel van een taxus ten opzichte van andere coniferen is dat hij langzaam groeit en daardoor heel compact te houden is. Taxus staat het liefst op een licht beschaduwde plaats en is goed bestand tegen strenge winters.

Taxus mag nooit geplant worden als omheining waarin paarden lopen, voor paarden is het loof giftig. Mag beslist niet geplant worden op natte slecht doorlatende bodems.

Bekijk onze Taxus hagen
Of bezoek een verkooppunt

Taxus haag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen