Taxus heg

U zoekt een natuurlijke Taxus heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Taxus heggen van Quickhedge

Taxus hegTaxus baccata is een wintergroene heg meteen chique uitstraling. Taxus heggen zijn als groenprofessional kant en klaar te koop bij QuickHedge en behoren tot de coniferen familie maar heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zijn mooie donkergroen/blauwe kleur en rode bessen zijn een mooie verschijning in zowel de zomer als de winter. Het voordeel van een taxus ten opzichte van andere coniferen is dat hij langzaam groeit en daardoor heel compact te houden is. Taxus staat het liefst op een licht beschaduwde plaats en is goed bestand tegen strenge winters.

Taxus mag nooit geplant worden als omheining waarin paarden lopen, voor paarden is het loof giftig. Mag beslist niet geplant worden op natte slecht doorlatende bodems.

Bekijk onze Taxus hagen
Of bezoek een verkooppunt

Taxus heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen