Trachelospermum jasminoides hagen

U zoekt natuurlijke Trachelospermum jasminoides hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Trachelospermum jasminoides kwekerij

Trachelospermum jasminoides hagenDe Trachelospermum jasminoides (sterjasmijn) is een groenblijvende klimmer met donkergroen glanzend blad. De Trachelospermum jasminoides bloeit van begin juni tot eind september. Witte buisvormige bloemen geuren sterk en ruiken fris-zoet. Trachelospermum jasminoides groeit op elke humusrijke vocht doorlatende bodem. Standplaats zonnig tot halfschaduw. Bloeit het rijkst op een zonnige plek.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Trachelospermum jasminoides heggen en daarnaast bieden we 25 andere soorten aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

Snoei, indien nodig, in het vroege voorjaar. Na een lange warme zomer kunnen er in de Trachelospermum jasminoidesvruchten in de vorm van lange peulen verschijnen. Deze zijn niet eetbaar. Deze haag is gevoelig voor vorst. Bij vorst goed afdekken, of bij voorkeur in terrasbakken binnenzetten.

Bekijk onze Sterjasmijn hagen
Of bezoek een verkooppunt

Trachelospermum jasminoides hagen

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen