Veldesdoorn haag

U zoekt een natuurlijke Veldesdoorn haag, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Veldesdoorn kwekerij

Veldesdoorn haagDe veldesdoorn (Latijnse plantnaam Acer campestre) is een bladverliezend haag met een opvallende en decoratieve kurklaag op de wat oudere takken. Het puntige blad van de veldesdoorn is frisgroen en verkleurt in de herfst prachtig geel.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Veldesdoorn heggen en daarnaast bieden we 25 andere soorten aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De veldesdoorn is goed bestand tegen wind, luchtverontreiniging en strooizout, vandaar dat hij regelmatig in steden gebruikt wordt.

Bekijk onze Veldesdoorn hagen
Of bezoek een verkooppunt

Veldesdoorn haag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen