Hulst heg

U zoekt een natuurlijke hulst heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Ilex meserveae kwekerij

Hulst hegDe hulst (Latijnse plantnaam Ilex meserveae) heeftweinig prikkend ovaalvormig blad met een prachtige glanzende groenachtig blauwe kleur. De hulst is een zeer sterke plant die ook goed in een stadsklimaat gedijd.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Ilex meserveae hagen en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De vrouwelijke Ilex meserveae hulst geeft rode bessen in de maanden oktober/ november. Hulst groeit op elke goed doorlatende grondsoort. Standplaats in de zon of halfschaduw.

De hulst laat zich probleemloos in elke gewenste vorm snoeien. Hoe meer snoei, hoe compacter de hulstheg.

Bekijk onze Hulst hagen
Of bezoek een verkooppunt

Hulst heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen