Klimhortensia heggen

U zoekt een natuurlijke Klimhortensia heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Hydrangea anomala petiolaris kwekerij

Klimhortensia hegDe klimhortensia (Latijnse plantnaam Hydrangea anomala petiolaris) is een bladverliezende heg met in de maanden juni, juli, augustus prachtige grote witte bloemschermen.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Hydrangea anomala petiolaris en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

De klimhortensia houdt niet van een standplaats in de volle zon, vandaar dat deze heg zich goed leent voor tuinen aan de noord- of oostzijde. In de herfst en wintermaanden als het blad gevallen is van de klimhortensia bieden de bruin opgedroogde bloemschermen nog een heel decoratief plaatje.

Bekijk onze Klimhortensia
Of bezoek een verkooppunt

Klimhortensiaheg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen