Laurier heg

U zoekt een natuurlijke Laurier heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Laurier

LaurierhegLaurier soorten (Latijnse plantnaam Prunus) zijn erg populair voor gebruik als hegplant, vooral bij mensen die geen coniferen heg willen.De laurier is een groenblijvende heg, met mooi glanzend blad.

DePortugese laurier (Prunus lusitanica Angustifolia) is een uitstekende hegplant voor in de Nederlandse tuin. Deze laurier groeit op vrijwel iedere ondergrond en kan goed tegen een natte bodem. Bij langdurige regenval of bij de doorgaans wat nattere kleigronden zal de Prunus lusitanica Angustifolia laurier veel minder last hebben van het water dan andere hegplanten.

Bekijk onze Laurier hagen
Of bezoek een verkooppunt

Laurier heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen