Ligustrum ovalifolium heg

U zoekt natuurlijke Ligustrum ovalifolium heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Ligustrum ovalifolium heg

Ligustrum ovalifolium hegDe Ligustrum ovalifolium (hegliguster) is een ware klassieker, met zijn mooie diepgroene, ovaalvormige bladeren. De plant is semi groenblijvend. Dit betekent dat de Ligustrum ovalifolium in principe 'wintergroen' is, maar dat de plant zijn blad (geheel of gedeeltelijk) verliest gedurende een strenge winter.

In de lente groeit gevallen blad snel weer aan. De Ligustrum ovalifolium is een bijzonder robuuste plant die het vrijwel overal goed doet. Hierdoor is de Ligustrum ovalifolium populair als heg.

Bekijk onze Liguster heg
Of bezoek een verkooppunt

Ligustrum ovalifolium heg heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen