Ligustrum ovalifolium heg

U zoekt natuurlijke Ligustrum ovalifolium heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Ligustrum ovalifolium kwekerij

Ligustrum ovalifolium hegDe Ligustrum ovalifolium (hegliguster) is een ware klassieker, met zijn mooie diepgroene, ovaalvormige bladeren. De plant is semi groenblijvend. Dit betekent dat de Ligustrum ovalifolium in principe 'wintergroen' is, maar dat de plant zijn blad (geheel of gedeeltelijk) verliest gedurende een strenge winter.

QuickHedge is specialist in kant-en-klaar hagen. Wij zijn een kwekerij voor Ligustrum ovalifolium hagen en daarnaast bieden we 25 andere soorten heggen aan in ons assortiment.

Alle planten in onze kwekerij krijgen namelijk minstens zes jaar vakkundige aandacht en zorg. Hierdoor bereiken ze een prachtige hoogte en zijn het bijzonder sterke hagen. Door deze vervolgens in vaste haagelementen te plaatsen, is het vervoeren, planten en verzorgen van de kant-en-klaar hagen bijzonder eenvoudig.

In de lente groeit gevallen blad snel weer aan. De Ligustrum ovalifolium is een bijzonder robuuste plant die het vrijwel overal goed doet. Hierdoor is de Ligustrum ovalifolium populair als heg.

Bekijk onze Liguster heg
Of bezoek een verkooppunt

Ligustrum ovalifolium heg heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen