Sterjasmijn heg

U zoekt een natuurlijke Sterjasmijn heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Sterjasmijn

Sterjasmijn hegDe sterjasmijn of Toscaanse jasmijn (Latijnse plantnaam Trachelospermum jasminoides) is een groenblijvende klimplant welke veel in onder andere Italië voorkomt. Het donkergroen glanzende blad van de sterjasmijn geeft een chique mediterrane uitstraling aan uw tuin of terras. De witte buis/ stervormige bloemen geuren sterk fris-zoet maar zijn niet bedwelmend. De bloemen van de sterjasmijn zijn van juni tot eind september een ware blikvanger.

De sterjasmijn bloeit het rijkst op een zonnige standplaats. Voor het Nederlandse klimaat (vaak nat en vorstperioden) is het aan te raden de sterjasmijn in terrasbakken te plaatsen, dus niet rechtstreeks in de volle grond in uw tuin. De terrasbakken dienen dan bij vorst binnengezet te worden om terugvriezen van de takken te voorkomen.

Bekijk onze Sterjasmijn hagen
Of bezoek een verkooppunt

Sterjasmijn heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen