Hydrangea anomala petiolaris heg

U zoekt natuurlijke Hydrangea anomala petiolaris heg die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Hydrangea anomala petiolaris heg

Hydrangea anomala petiolaris hagenDe bladverliezende heg Hydrangea anomala petiolaris (klimhortensia heg) geeft grote heldere witte bloemschermen in de maanden juni, juli, augustus, soms heeft de heg een nabloei in oktober, in de winter zijn de bruin opgedroogde bloemen ook zeer decoratief. De Hydrangea anomala petiolaris is geschikt voor elke grondsoort. En uitermate geschikt voor tuinen op de noord of oostzijde aangezien de Hydrangea anomala petiolaris van een standplaats van halfschaduw/schaduw houdt. Deze heg is winterhard. In het voorjaar de Hydrangea anomala petiolaris licht snoeien en wat bemesting geven.

Bekijk onze Klimhortensia
Of bezoek een verkooppunt

Hydrangea anomala petiolaris heg

Onze heg, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen