Klimhortensia afscheiding

U zoekt een natuurlijke Klimhortensia afscheiding, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte afscheiding, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Klimhortensia afscheiding

Klimhortensia afscheidingDe klimhortensia (Latijnse plantnaam Hydrangea anomala petiolaris) is een bladverliezende afscheiding met in de maanden juni, juli, augustus prachtige grote witte bloemschermen.

De klimhortensia houdt niet van een standplaats in de volle zon, vandaar dat deze afscheiding zich goed leent voor tuinen aan de noord- of oostzijde. In de herfst en wintermaanden als het blad gevallen is van de klimhortensia bieden de bruin opgedroogde bloemschermen nog een heel decoratief plaatje.

Bekijk onze Klimhortensia
Of bezoek een verkooppunt

Klimhortensia afscheiding

Onze afscheiding, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte afscheiding van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle afscheiding gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de afscheiding voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De afscheiding groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen