Klimhortensia haag

U zoekt een natuurlijke Klimhortensia haag, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Klimhortensia haag

Klimhortensia haagDe klimhortensia (Latijnse plantnaam Hydrangea anomala petiolaris) is een bladverliezende haag met in de maanden juni, juli, augustus prachtige grote witte bloemschermen.

De klimhortensia houdt niet van een standplaats in de volle zon, vandaar dat deze haag zich goed leent voor tuinen aan de noord- of oostzijde. In de herfst en wintermaanden als het blad gevallen is van de klimhortensia bieden de bruin opgedroogde bloemschermen nog een heel decoratief plaatje.

Bekijk onze Klimhortensia
Of bezoek een verkooppunt

Klimhortensiahaag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen