Laurier afscheiding

U zoekt een natuurlijke Laurier afscheiding, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte afscheiding, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Laurier

Laurier afscheidingLaurier soorten (Latijnse plantnaam Prunus) zijn erg populair voor gebruik als afscheiding plant, vooral bij mensen die geen coniferen afscheiding willen.De laurier is een groenblijvende afscheiding, met mooi glanzend blad.

DePortugese laurier (Prunus lusitanica Angustifolia) is een uitstekende afscheiding plant voor in de Nederlandse tuin. Deze laurier groeit op vrijwel iedere ondergrond en kan goed tegen een natte bodem. Bij langdurige regenval of bij de doorgaans wat nattere kleigronden zal de Prunus lusitanica Angustifolia laurier veel minder last hebben van het water dan andere afscheiding planten.

Bekijk onze Laurier hagen
Of bezoek een verkooppunt

Laurier afscheiding

Onze afscheiding, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte afscheiding van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle afscheiding gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de afscheiding voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De afscheiding groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen