Laurier haag

U zoekt een natuurlijke Laurier haag, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Laurier

Laurier haagLaurier soorten (Latijnse plantnaam Prunus) zijn erg populair voor gebruik als haagplant, vooral bij mensen die geen coniferen haag willen.De laurier is een groenblijvende haag, met mooi glanzend blad.

DePortugese laurier (Prunus lusitanica Angustifolia) is een uitstekende haagplant voor in de Nederlandse tuin. Deze laurier groeit op vrijwel iedere ondergrond en kan goed tegen een natte bodem. Bij langdurige regenval of bij de doorgaans wat nattere kleigronden zal de Prunus lusitanica Angustifolia laurier veel minder last hebben van het water dan andere haagplanten.

Bekijk onze Laurier hagen
Of bezoek een verkooppunt

Laurier haag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen