Liquidambar styraciflua heg

U zoekt natuurlijke Liquidambar styraciflua heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Liquidambar styraciflua

Liquidambar styraciflua hegDe bladverliezende heg Liquidambar styraciflua (Amberboom) heeft een zeer mooie herfstkleur. In de zomer frisgroen en in de herfst, afhankelijk van de temperaturen, kleurt de Liquidambar styraciflua geeloranje tot wijnrood.

De heg geeft een grillig winterbeeld en laat mooie kurklijsten op de takken zien. Liquidambar styraciflua verdraagt de zon goed en groeit het beste op een humusrijke grond. Snoeien kan het hele jaar door.

Bekijk onze Amberbomen
Of bezoek een verkooppunt

Liquidambar styraciflua heg

Onze v, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle v gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen