Veldesdoorn afscheiding

U zoekt een natuurlijke Veldesdoorn afscheiding, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte afscheiding, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Veldesdoorn

Veldesdoorn afscheidingDe veldesdoorn (Latijnse plantnaam Acer campestre) is een bladverliezend afscheiding met een opvallende en decoratieve kurklaag op de wat oudere takken. Het puntige blad van de veldesdoorn is frisgroen en verkleurt in de herfst prachtig geel.

De veldesdoorn is goed bestand tegen wind, luchtverontreiniging en strooizout, vandaar dat hij regelmatig in steden gebruikt wordt.

Bekijk onze Veldesdoorn hagen
Of bezoek een verkooppunt

Veldesdoorn afscheiding

Onze afscheiding, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte afscheiding van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle afscheiding gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de afscheiding voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De afscheiding groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen