Ilex meserveae Heckenpracht

Hulst Heckenpracht

Hulst heckenpracht is een bijzondere haagsoort met stekelige bladeren. In de zomermaanden ontstaan er sfeervolle witte bloemen in de haag, die je tuin net wat meer kleur geven. Je hoeft je in de winter ook geen zorgen te maken over de hoeveelheid kleur die deze haag brengt, want hij verliest zijn groene bladeren niet. Bij QuickHedge vraag je hieronder eenvoudig een prijs aan voor de Ilex meserveae heckenpracht. De hagen worden geleverd en geplant door onze groenpartners. Dankzij het QuickHedge systeem krijg je privacy in één dag!

Ilex meserveae Heckenpracht | Hulst Heckenpracht
Ilex meserveae Heckenpracht | Hulst Heckenpracht

Bijzonderheden Ilex meserveae Heckenpracht

Groenblijvende, bij uitstek winterharde haag. In het voorjaar zijn de nieuwe bladeren van de Hulst 'Heckenpracht' fris groenkleurig. Na enige tijd krijgen de bladeren hun fraaie donkergroene kleur. Deze plant vormt geen bessen omdat hij enkel mannelijke bloemen voortbrengt. Hulst groeit op elke goed doorlatende grondsoort. Standplaats in de zon of halfschaduw. Snoei aan het eind van de zomer.

Download productblad: Hulst Heckenpracht

Offerte aanvragen

Eigenschappen

Groenblijvend Groenblijvend
Niet eetbaar Niet eetbaar
Snoei Snoei
05-06
Bloemdragend Bloemdragend
05-06
Vruchtdragend Vruchtdragend
09-10
Gewicht Gewicht
150 kg
Hoogte Hoogte
150 cm

Hulst heckenpracht kopen

Droom je van je eigen haag in de tuin of wil je de tuin van een klant op een fraaie manier afschermen? Het kopen van een Hulst heckenpracht als kant-en-klaar haag is dan een slimme keuze. Deze haag doet het namelijk goed in vrijwel iedere tuin. Het is belangrijk dat de bodem goed doorlatend is, maar over de hoeveelheid zonlicht hoef je je geen zorgen te maken. Plaats hem in de zon, halfschaduw of zelfs in de volle schaduw.

Bij QuickHedge kun je een Ilex meserveae heckenpracht kopen met een hoogte van 150 centimeter. Je hoeft dus niet te wachten tot de haag een mooie hoogte heeft bereikt, want hij zorgt direct al voor genoeg privacy in je tuin. Je mag bovendien rekenen op de beste kwaliteit. Vraag hierboven een offerte aan voor een Hulst heckenpracht als haag. Het leveren en plaatsen van de hagen wordt door een van onze partners verzorgd. Dat zijn stuk voor stuk gedreven groenprofessionals die onze hagen vakkundig aanplanten.

De Hulst Heckenpracht is een groenblijvende haag. We hebben diverse soorten groenblijvende hagen in ons assortiment. Bekijk daarom ook vooral de onderstaande hagen, deze zijn allemaal groenblijvend en zijn mogelijk ook interessant:

Ilex meserveae heckenpracht planten

Het systeem van QuickHedge maakt het makkelijk om de Hulst heckenpracht te planten. In onze kwekerij creëren wij haagelementen. Dit betekent dat wij meerdere planten in een element van 1 meter lang plaatsen. Deze planten zorgen samen voor een vol effect, waardoor je privacy gegarandeerd is. Wij leveren de kant-en-klaar haag direct uit onze kwekerij, zodat je zeker weet dat deze vers én sterk is. Graaf een geul op de plek waar de haag moet komen staan en plaats hier de haagelementen in. De verpakking hoeft niet eens verwijderd te worden, want deze breekt vanzelf af onder de grond. Zorg ervoor dat je de kluit helemaal bedekt met grond en bewater de haag de eerste dagen goed. Zo kan de Ilex meserveae heckenpracht goed wortelen en ontstaat er een mooie tuinafrastering die de tuin meteen compleet maakt.

Is Hulst heckenpracht groenblijvend?

Wanneer je op zoek bent naar een haag die ook in de winter groen blijft, is de Hulst heckenpracht bij uitstek een goede keuze. Dit is een van de meest winterharde hagen. Dit betekent ten eerste dat hij zijn bladeren niet verliest. Zo blijft de afscherming van je tuin intact. Tegelijkertijd verkleuren de bladeren van de haag niet. Zo heb je dus het hele jaar een mooie groene kant-en-klaar heg in je tuin staan. Dit betekent trouwens niet dat de groene kleur het hele jaar hetzelfde is. In de lente vult de Ilex meserveae heckenpracht zich met lichtgroene bladeren, die gedurende het jaar steeds wat donkerder worden. Zo ontstaat er toch genoeg kleurverschil om je tuin interessant te houden.

Bekijk eventueel al onze groenblijvende hagen.

Naar het producten overzicht