Thuja plicata Martin

Reuzenlevensboom Martin

Het is niet zomaar zo dat de conifeer een van de meest geliefde plantensoorten is voor het afrasteren van tuinen. Ze kunnen ongekende hoogtes bereiken, zorgen voor veel beschutting en zien er altijd fris en groen uit. Ontdek de Reuzenlevensboom Martin, een soort conifeer die ook wel de Thuja plicata martin genoemd wordt. Deze conifeer herken je aan zijn lichtgroene kleur, die voor een frisse uitstraling zorgt. Kies voor een kant-en-klaar heg van QuickHedge, dan weet je dat de tuin meteen wordt voorzien van een volgroeide haag. Door de jaren heen zal de Reuzenlevensboom Martin alleen maar verder groeien, waardoor je ieder jaar van een imposantere heg geniet. Dat is het voordeel van kant-en-klaar heggen van QuickHedge.

Thuja plicata Martin | Reuzenlevensboom Martin
Thuja plicata Martin | Reuzenlevensboom Martin

Bijzonderheden Thuja plicata Martin

Deze haag is zeer winterhard en is een snelgroeiende conifeer. De jonge twijgen zijn aanvankelijk groen van kleur, maar kleuren daarna oranje/bruin. Het blad is glanzend donkergroen. Deze conifeer is eenvoudig te verzorgen en groeit in de meeste omstandigheden probleemloos. Voor wie dat aanspreekt: een Thuja geurt heerlijk naar 'dennenbos'.

Download productblad: Reuzenlevensboom Martin

Offerte aanvragen

Eigenschappen

Groenblijvend Groenblijvend
Snoei Snoei
07-08
Gewicht Gewicht
150 kg
Hoogte Hoogte
200 cm

Reuzenlevensboom Martin kopen

Een groenblijvende haag die direct een mooie hoogte heeft en voor voldoende privacy zorgt? Dat haal je zeker in huis wanneer je besluit om de Reuzenlevensboom Martin te kopen. Dankzij het systeem van QuickHedge geniet je direct van een haag van minstens 2 meter hoog. Deze kan na verloop van tijd zelfs nog hoger worden, als je dat wilt. Deze hoogte kunnen wij leveren door de haag eerst jarenlang te verzorgen op onze eigen kwekerij. Je koopt bij onze groenpartners dus geen kleine planten, maar een compleet volgroeide haag die direct het beoogde resultaat biedt. Dat maakt een Thuja plicata martin kopen een slimme zet wanneer je niet wilt wachten tot de nieuwe haag de tuin voldoende afschermt.

Vraag daarom een offerte aan voor onze kant-en-klare Reuzenlevensboom Martin. Het leveren en plaatsen van de hagen wordt door één van onze partners verzorgd. Dat zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen die onze hagen met uiterste zorg aanplanten.

De Reuzenlevensboom Martin is een groenblijvende haag. We hebben diverse soorten groenblijvende hagen in ons assortiment. Bekijk daarom ook vooral de onderstaande hagen, deze zijn allemaal groenblijvend en zijn mogelijk ook interessant:

Thuja plicata martin planten

Bij QuickHedge heb je de keuze uit 26 soorten kant-en-klaar hagen, allemaal met een uniek karakter. Waarom zou je dan voor de Reuzenlevensboom Martin kiezen? Simpel, het planten en onderhouden van deze haag is bijzonder eenvoudig. Het enige wat deze haag nodig heeft is een voedingsrijke bodem. Zorg dus voor humusrijke grond. Deze uitstekende basis geven we onze hagen in de kwekerij, dus het is waardevol om deze ideale omstandigheden ook in de tuin na te bootsen.

Verder is het verstandig de grond goed vochtig houden, vooral wanneer de hovenier de Thuja plicata martin net geplant heeft. Wij leveren onze hagen altijd met een zeer krachtig wortelstelsel en ze komen vers uit de kwekerij. Hierdoor lukt het de plant om zich direct te wortelen in de nieuwe ondergrond. De hovenier graaft een geul met de juiste lengte en breedte voor de kluit, zodat deze alle plek heeft om te groeien.

Hoe moet je de Reuzenlevensboom Martin snoeien?

Je wil natuurlijk jarenlang genieten van de nieuwe kant-en-klaar haag. Daarom is het belangrijk om de Reuzenlevensboom Martin jaarlijks te snoeien. Dit zorgt er niet alleen voor dat de haag een mooie vorm behoudt, maar stimuleert ook de groei van de planten. Het is aan te raden om de Thuja plicata martin aan het eind van de zomer of het begin van de herfst te snoeien. Doe dit op een bewolkte dag om schade door de zon te voorkomen. Houd er bij het snoeien rekening mee dat je de haag niet tot op het oude hout terugsnoeit. Knip enkel de jongere takken af om de Reuzenlevensboom Martin niet te beschadigen. Zo geef je de haag alles wat hij nodig heeft om ieder jaar nog groter en sterker te worden.


Naar het producten overzicht