Hedera hibernica hagen

U zoekt natuurlijkeHedera hibernica hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Hedera hibernica hagen

Klimop haagHedera hibernica (Ierse klimop haag) is een sterke klimopvariant, die weliswaar iets minder winterhard is dan gewone klimop. Typisch is het blad dat minder diep gelobd is dan bij andere soorten. De nerven zijn erg licht van kleur. Hij bloeit in september en oktober. Hedera hibernica is in de groeiperiode lichtgroen van blad, in de winter kleurt hij ietwat rood.

De Hedera hibernica kant en klaar haag van QuickHedge zit gevlochten in een betongaas met een omgekeerde V-vorm. Bovenin dus smal, onderin breed van vorm. Hierdoor is het Hedera hibernica haagelement zeer stevig. Bij windgevoelige gebieden adviseren wij per 3 haagelementen 1 set palen, deze zijn eveneens bij QuickHedge verkrijgbaar.

Bekijk onze Klimop hagen
Of bezoek een verkooppunt

Hedera hibernica hagen

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen