Trachelospermum jasminoides heg

U zoekt natuurlijke Trachelospermum jasminoides heg, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte heg, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Trachelospermum jasminoides heg

Trachelospermum jasminoides hegDe Trachelospermum jasminoides (sterjasmijn) is een groenblijvende klimmer met donkergroen glanzend blad. De Trachelospermum jasminoides bloeit van begin juni tot eind september. Witte buisvormige bloemen geuren sterk en ruiken fris-zoet. Trachelospermum jasminoides groeit op elke humusrijke vocht doorlatende bodem. Standplaats zonnig tot halfschaduw. Bloeit het rijkst op een zonnige plek. Snoei, indien nodig, in het vroege voorjaar. Na een lange warme zomer kunnen er in de Trachelospermum jasminoidesvruchten in de vorm van lange peulen verschijnen. Deze zijn niet eetbaar. Deze heg is gevoelig voor vorst. Bij vorst goed afdekken, of bij voorkeur in terrasbakken binnenzetten.

Bekijk onze Sterjasmijn heg
Of bezoek een verkooppunt

Trachelospermum jasminoides heg

Onze v, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte heg van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle heg gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de heg voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De heg groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle heggen