Ligustrum ovalifolium hagen

U zoekt natuurlijke Ligustrum ovalifolium hagen, die direct privacy biedt? In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge voor direct resultaat.

Ligustrum ovalifolium hagen

Ligustrum ovalifolium hagenDe Ligustrum ovalifolium (haagliguster) is een ware klassieker, met zijn mooie diepgroene, ovaalvormige bladeren. De plant is semi groenblijvend. Dit betekent dat de Ligustrum ovalifolium in principe 'wintergroen' is, maar dat de plant zijn blad (geheel of gedeeltelijk) verliest gedurende een strenge winter.

In de lente groeit gevallen blad snel weer aan. De Ligustrum ovalifolium is een bijzonder robuuste plant die het vrijwel overal goed doet. Hierdoor is de Ligustrum ovalifolium populair als haag.

Bekijk onze Liguster hagen
Of bezoek een verkooppunt

Ligustrum ovalifolium hagen haag

Onze haag, een volwaardige afscheiding

Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoeid, waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten. In het wortelgestel bevinden zich duizenden fijne haarwortels die noodzakelijk zijn om water en voeding uit de grond op te nemen. De haag groeit daardoor direct door en vormt een volwaardige afscheiding.

Bekijk alle hagen