VERKOOPPUNT VINDEN

Wat voor type haag past bij u?

Wat voor type haag zou u graag willen? Een groenblijvende haag of een bladverliezende haag? Een haag die vrucht draagt? Of zo’n fraaie solitair? Bij QuickHedge kunt u kiezen uit ruim 29 kant-en-klaar hagen (in meerdere hoogten), zodat er altijd een type haag is dat goed bij u en uw project past.


  • Groenblijvende hagen

    U zou kunnen kiezen voor een groenblijvende, of wintergroene, haag als u erg gesteld bent op uw privacy, het gehele jaar door. Met een groenblijvende haag om uw tuin voorkomt u ook 's winters, als de meeste bomen, struiken en heesters hun blad hebben laten vallen, inkijk in uw woning. Daarnaast speelt uw smaak een rol: de gewenst look & feel. Gaat u voor het frisse, meer lichte, groen van thuja? Of valt u voor het sfeervolle, diepe groen van een hulst of taxus. Bekijk hier ons aanbod groenblijvende, wintergroene kant-en-klaar hagen.

  • Bladverliezende hagen

    Een bladverliezende haag verliest, zoals de meeste heesters en bomen, haar blad in de herfst. En daarmee haar mooie groen kleur. Sommige soorten zoals een beuk zijn gedeeltelijk bladverliezend, zij houden in de wintermaanden het bruine opgekrulde blad vast. Tóch hebben bladverliezende hagen veel te bieden. Elk seizoen wordt u verrast met nieuwe, vaak uitbundige, kleuren, vormen, bloesems, en - zoals bij kiwi en druif - vruchten. Qua onderhoud verschilt een bladverliezer niet wezenlijk van een groenblijver. Dus laat vooral uw groen hart spreken!
  • Blokvormen / solitairs

    Bijzondere eend in onze kant-en-klaar hagen bijt: QuickHedge Blokvormen, of solitairs. Een unieke manier om uw tuin te verrijken met een stijlvol decoratief element. Ook de toegevoegde waarde van blokvormen aan uw tuinontwerp is groot. Denk aan het lijnenspel en de schaduwtekeningen. Denk aan een haag, onderbroken met blokvormen als ware het kantelen in de muur van een kasteel. Úw kasteel... Of een poort, rustiek geflankeerd door statige solitairs, waarmee u extra cachet geeft aan uw tuin. Dus aan uw huis.